phone icon

Rollup Professional

RO1004_85

Ny produkt

3 795 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Professional är ett exklusivt displaysystem som är tillverkat för smidiga bildbyten. Att byta bildvåd på den här modellen är mycket enkelt och smidigt.

Om marken är lite ojämn så finns det möjlighet att kompensera för detta tack vare de justerbara fötterna på undersidan.

Rollupen liknar Rollup Classic som också är tillverkad av Expolinc. Skillnaden är framförallt att man inte behöver något verktyg för att öppna upp bildkassetten vid bildbyte. På Rollup Classic behöver man istället en insexnyckel (som medföljer)

Rollup Professional finns i flera bredder och med dubbelsidigt utförande, önskas detta så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x 215 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Bildmått för tryckfil 85 x 215 cm
Vikt 4,8 kg
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori