phone icon
Grafisk Hjälp Visa större

Grafisk Hjälp

Ny produkt

    dagens datum är större än 2022/08/01
  • Grafisk Hjälp Standard
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Grafisk Hjälp Premium

199 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Vi jobbar med grafisk design varje dag och kan utföra arbetet på ett smidigt och bra sätt så att du inte behöver lägga tid och pengar på att gå till en reklambyrå.

Välj någon av produkterna och lägg i kundvagnen. Filer kan laddas upp antingen på kassasidan eller efter lagd order. Skicka med alla filer som ska användas och komplettera gärna med ett dokument som beskriver hur ni vill att det ska se ut, ju mer information desto bättre. 

Grafisk Hjälp Standard
Den här tjänsten är för dig som har bra material, vet hur utseendet ska vara och bara behöver hjälp med att sätta samman allt till en tryckfil. Den här tjänsten är alltså perfekt för dig som har lite enklare önskemål. Om vi beräknar att era önskemål inte går att färdigställa inom vår tidsram så kommer vi att kontakta er.

Vi behöver tydliga instruktioner för hur utseendet ska vara, skicka gärna med en enklare skiss om det är möjligt.

I kostnaden ingår det två korrektur och kontakten sker via mejl. Notera att kostnaden är per tryckfil, har du alltså två olika tryckfiler som behöver skapas så behöver du även beställa två stycken Grafisk Hjälp Standard.

Grafisk Hjälp Premium
Den här tjänsten är för dig som har mer tidskrävande arbeten eller som vill ha lite extra hjälp och tips för att få till en bra tryckfil. Här kan vi exempelvis erbjuda friläggning och optimering av bilder. Här fungerar det även utmärkt att få en personlig genomgång av era önskemål via telefon och vi har ingen begränsning i antalet korrektur. Notera att vi däremot behöver debitera extra om ert arbete överskrider en halvtimme. De allra flesta arbeten utförs inom en halvtimmes debitering och om det är på väg att gå över den här tiden så kommer vi att meddela er.