phone icon
Grafisk Hjälp Visa större

Grafisk Hjälp

Ny produkt

    dagens datum är större än 2022/08/01
  • Enkel Grafisk Tjänst
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Professionell Grafisk Hjälp

149 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Lägg till den här produkten om du vill ha hjälp med att sätta samman ditt material till kompletta tryckfiler. Den här tjänsten är perfekt för dig som inte har tid eller kunskap att själv sätta samman ett färdigt original.

Vi erbjuder den här tjänsten i två olika varianter:

Enkel Grafisk Hjälp
Den här tjänsten är för dig som på ett enkelt sätt vill sätta samman en logotyp, en bild och en enkel text. Om du har specifika önskemål angående färg, typsnitt eller placering så rekommenderar vi att ni i ett dokument eller skiss anger detta till oss på ett så detaljerat sätt som möjligt. I kostnaden ingår det två korrektur och kontakten sker via mejl.

Professionell Grafisk Hjälp
Den här tjänsten är för dig som har höga krav på utseendet och som vill få möjlighet till personlig genomgång av er design via telefon. Tjänsten passar även för dig som har mer tidskrävande och komplicerat arbete än vad tjänsten Enkel kan erbjuda. Det finns ingen begränsning i antalet korrektur, men notera att vi behöver debitera extra om ert arbete överskrider en halvtimme. De allra flesta av de arbeten vi utför går inom en halvtimmes debitering och om det är på väg att gå över den här tiden så kommer vi att meddela er.

Behöver ni bättre bilder?
Vi kan köpa en bild åt dig på vårt konto som vi sedan lägger till på er order i efterhand. Gå in på https://www.123rf.com/ och välj ut den bild som du vill ha. En bild kostar 50kr exkl. moms. Skicka oss länken till bilden efter lagd order

Vi jobbar med grafisk design varje dag och kan utföra arbetet på ett smidigt och bra sätt så att du inte behöver lägga tid och pengar på att gå till en reklambyrå.

Välj någon av produkterna och lägg i kundvagnen. Filer kan laddas upp antingen på kassasidan eller efter lagd order. Skicka med alla filer som ska användas och komplettera gärna med ett dokument som beskriver hur ni vill att det ska se ut, ju mer information desto bättre. 

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Fil(er)