phone icon

Profilprodukter

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Profilprodukter

Profilprodukter

Profilprodukter och giveaways


Välkommen till vår sida med profilprodukter. Här hittar ni massor av spännande produkter som ni kan använda för att marknadsföra företaget på mässor och event, men även för att använda internt och som giveaways.

Visar 1 - 32 av 32 produkter

Våra profilprodukter

Profilprodukter är en väldigt bred grupp av produkter och kan innefatta nästan vad som helst. Normalt förknippas det med mindre produkter som innehåller en logotyp och vars syfte är att ges bort till besökare, kunder eller personal. De som köper profilprodukter är oftast företagare, föreningar eller kommuner som vill sprida sitt varumärke.

Kolla gärna igenom vårt sortiment av profilprodukter på hemsidan och återkom om det är något där som du saknar. Vi har nämligen ett större utbud av produkter än vad ni finner på hemsidan. Vill ni ha en större kvantitet så är ni givetvis välkomna att kontakta oss för offert.

profilprodukt

Stärk banden till era kunder

Profilprodukter sprider inte bara ett varumärke, det är även ett sätt att stärka banden till era kunder. Praktiska, användbara och gärna personliga gåvor skapar uppskattning hos kunderna. Den positiva känslan ger en positiv bild av er, vilket även skapar lojalitet hos kunden, vilket förhoppningsvis leder till framtida köp. Små investerade summor i profilprodukter kan därför i slutändan bli väldigt värdefulla, även om det inte är möjligt att mäta effekten i efterhand.

väska

Anpassa profilprodukten efter målgruppen

Vanliga profilprodukter som pennor kan vara en utmärkt produkt om man exempelvis vill locka till sig besökare vid en mässa. Produkten är billig, användbar och man får en chans att knyta kontakt med besökaren. En penna för ett par kronor imponerar däremot föga om man ska sälja exklusiva bilar. I det fallet kan en penna fortfarande fungera, men då förväntar man sig istället en exklusiv penna i en fin ask för att det ska ge önskad effekt. Det bästa är däremot om man kan ge en profilprodukt som är anpassad efter ens målgrupp. Om man exempelvis har ett gym så är det mer relevant med en vattenflaska än ett USB-minne. Om det är till personer på ett kontor så är en kaffemugg, anteckningsblock eller liknande bättre. Det gäller att försöka förstå sin målgrupp och hitta en produkt som passar så bra som möjligt. Man vet att användaren får större nytta av den och man syns dessutom i ett mer relevant sammanhang.

Om ni vill ha en typ av produkt som inte finns på hemsidan så går det utmärkt att kontakta oss för mer information. Vi har nämligen fler produkter än vad som finns på hemsidan.

profilerade paraplyer

Reklamprodukter på arbetsplatsen

Reklamprodukter behöver inte vara något som man ger bort. Det är minst lika vanligt att man har profilerade produkter som används internt. Kaffemuggar och glas är vanligt förekommande och något som används flitigt. Genom att ha en kollektion av profilprodukter med samma genomgående grafiska profil så skapar man ett proffsigt helhetsintryck. Ett anteckningsblock och en penna med egen logotyp är användbart internt, men ser även proffsigt ut när man är ute och besöker kunder. Det är ungefär lika självklart som att ha profilkläder på arbetsplatsen, men när det gäller kontorsanställda så är inte profilerade kläder så aktuellt och då är det bättre att fokusera på vanliga profilprodukter.

profilprodukt penna och block

Hitta rätt profilprodukt

Vill ni ha hjälp med att hitta profilprodukt som passar er målgrupp? Vi hjälper gärna till med detta och kommer då även att kolla på de profilprodukterna som inte finns upplagda på hemsidan. Kontakta oss med vilken budget ni har så kollar vi igenom er företagsprofil och försöker bilda oss en uppfattning om målgruppen och vilka produkter som passar sig bäst tillsammans med er budget.

visar upp en reklamprodukt