phone icon

Profilprodukter

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Profilprodukter

Profilprodukter

Välkommen till vår sida med profilprodukter. Här hittar ni massor av spännande produkter som ni kan använda för att marknadsföra företaget på mässor och event, men även för att använda internt och som giveaways.

Visar 1 - 15 av 15 produkter

Våra profilprodukter

Profilprodukter är en väldigt bred grupp av produkter och kan innefatta nästan vad som helst. Normalt förknippas det med mindre produkter som innehåller en logotyp och vars syfte är att ges bort till besökare, kunder eller personal. De som köper profilprodukter är oftast företagare, föreningar eller kommuner som vill sprida sitt varumärke.

Kolla gärna igenom vårt sortiment av profilprodukter på hemsidan och återkom om det är något där som du saknar. Vi har nämligen ett större utbud av produkter än vad ni finner på hemsidan. Vill ni ha en större kvantitet så är ni givetvis välkomna att kontakta oss för offert.

profilprodukt

Stärk banden till era kunder

Profilprodukter sprider inte bara ett varumärke, det är även ett sätt att stärka banden till era kunder. Praktiska, användbara och gärna personliga gåvor skapar uppskattning hos kunderna. Den positiva känslan ger en positiv bild av er, vilket även skapar lojalitet hos kunden, vilket förhoppningsvis leder till framtida köp. Små investerade summor i profilprodukter kan därför i slutändan bli väldigt värdefulla, även om det är svårt att mäta effekten i efterhand.

väska

Anpassa profilprodukten efter målgruppen

Vanliga profilprodukter som pennor kan vara en utmärkt produkt om man exempelvis vill locka till sig besökare vid en mässa. Produkten är billig, användbar och man får en chans att knyta kontakt med besökaren. Det bästa är ju dock om man kan ge en profilprodukt som är anpassad efter ens målgrupp. Om man exempelvis driver ett gym så är det kanske mer relevant med en tygkasse än ett reflexband. Om det är till personer på ett kontor så är en penna, tablettask eller liknande bättre. Det gäller att försöka förstå sin målgrupp och hitta en produkt som passar så bra som möjligt. Man vet att användaren får större nytta av den och man syns dessutom i ett mer relevant sammanhang.

Om ni vill ha en typ av produkt som inte finns på hemsidan så går det utmärkt att kontakta oss för mer information. Vi har nämligen tillgång till fler produkter än vad som finns på hemsidan.

profilerade paraplyer

Reklamprodukter på arbetsplatsen

Reklamprodukter behöver inte vara något som man ger bort. Det är minst lika vanligt att man har profilerade produkter som används internt. Genom att ha en kollektion av profilprodukter med samma genomgående grafiska profil så skapar man ett proffsigt helhetsintryck. En pikétröja och en penna med egen logotyp är användbart internt, men ser även proffsigt ut när man är ute och besöker kunder.

profilprodukt penna och block

Hitta rätt profilprodukt

Vill ni ha hjälp med att hitta profilprodukt som passar er målgrupp? Vi hjälper gärna till med detta och kommer då även att kolla på de profilprodukterna som inte finns upplagda på hemsidan. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta produkter som passar bäst för era önskemål.

visar upp en reklamprodukt