phone icon

Popupväggar

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Popupväggar

PopUp-väggar

Visar 1 - 5 av 5 produkter

Popupväggar med panelvåder

Popupväggar har en ställning som tar liten plats vid transport och som snabbt och enkelt fälls ut till ett stort system. Popupväggarna på den här sidan har motiv som i praktiken består av flera olika paneler i plastmaterial. Samma form av popup-ställningar finns även när det gäller tygväggar.

Varje bildvåd har flera magnetremsor på baksidan. På sidorna sitter det magnetremsor som gör att bildvåderna trycker sig mot varandra och bildar därmed ett närmast sömlöst system utan några synliga springor. Magnetremsorna i botten och toppen ser till att våden sitter stadigt på plats på själva systemet .

PopUp Mässvägg

Transportdisk/mässbord till Popupvägg

Om ni inte har en transportdisk sedan tidigare så rekommenderar vi att ni köper ett av våra system med transportdisk/mässbord. Mässbordet har hjul och är anpassat för att transportera popup-väggen samt de tillhörande produkterna. Bordet kan sedan användas som ett vanligt mässbord på mässan. Notera att bordet till ”Mässvägg PopUp Budget” inte är någon transportdisk.

Transportdisk till vägg

Bildvåder till Popup

Den typen av popupväggar som ni finner på den här sidan har alla samma typ av bildvåd och print. Det är ett relativt hårt material som ger ett gediget och proffsigt intryck på mässan, men det är samtidigt så pass mjukt att man kan rulla ihop bildvåderna. Tunna handskar rekommenderas vid hantering av bildvåderna, speciellt vid mörka motiv, eftersom man annars riskerar att lämna synliga fettfläckar på våderna.

Popup 3x3 Expolinc Kurvad

Egna önskemål?

Önskar ni en annan storlek eller utförande när det gäller en popupvägg eller liknande så får ni gärna kontakta oss. Vi har möjlighet att exempelvis anpassa popupväggen med raka sidor, print på baksidan samt andra system för er som har specifika önskemål.

Speciallösningar av Popups