phone icon

Utomhusexpo

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Utomhusexpo

Mässprodukter för utomhusbruk

Här hittar du perfekta produkter som du kan ha utomhus. Här kan du bland annat hitta rolluper som är specialgjorda för att tåla utomhusväder. Vi har även arenasystem som kan användas både inomhus och utomhus. Den produkten används ofta vid arenor för att bilda en vägg eller avgränsa en yta.

Visar 1 - 34 av 45 produkter

Alla typer av utomhusevenemang

Utomhusexpo är en ganska bred kategori. Den innehåller kort och gott alla våra produkter som är gjorda för att kunna användas utomhus.
Egentligen kan alla våra produkter användas utomhus, men problemen uppstår när det blåser, regnar eller snöar. En vanlig rollup av någon av våra billigare modeller, som t.ex. Ecoroll, går utmärkt att använda utomhus om man fäster den i något så att den inte blåser omkull. Men vill man istället ha rollup som är gjord för detta så finns vår utomhusrollup med fjädrande pinne och förstärkta och tunga stödben.

Även inomhus

Självklart går våra utomhusprodukter även bra att använda inomhus. I många fall är det extra vikter som man då kan låta bli att använda, eftersom blåsten inte längre är en faktor.