Uppblåsbart tält 6x6 Visa större

Uppblåsbart tält 6x6

ET1601_6x6

Ny produkt

27 595 kr

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är vårt störta uppblåsbara tält, perfekt för dig som vill kunna ta emot många besökare samtidigt.

Konstruktionen är baserad på luftfyllda delar som bildar benen på tältet och som sedan täcks med ert motiv. Tältet levereras med två väskor för smidigare transport.

Tälten väger ca 12 kg och med tillbehören så blir det totalt ca 15 kg. Om man väljer att komplettera med väggar så ökar vikten med ca 1 kg för varje vägg.

Öglor, linor och skruv ingår för montering. Fyra vattentyngder ingår dessutom. Varje tyngd kan fyllas med 10-12 liter vatten och placeras i varje ben innan tältet har blåsts upp helt. Det är även möjlighet att komplettera med hårda tyngder på 10 kilo, kontakta oss om ni är intresserade av detta.

Fördelen med uppblåsbara tält är att de är väldigt enkla att sätta upp. Koppla in den elektriska pumpen i ett eluttag så monteras tältet upp nästan av sig självt. Tältet tar liten plats när det är nedmonterat och är därför smidig att transportera, perfekt när man åker på event! Priset är exklusive väggar, du väljer själv hur många väggar du vill ha genom att köpa till det under Tillbehör.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 20 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfiler Tryckfil(er)
Ladda upp er logotyp efter lagd order så kontaktar vi er sedan för att gå igenom utseendet på tältet.


Produktbeskrivning Specifikationer
Viktca 45 kg
Mått på paket90 x 45 x 45 kg

a text field

a text field

Produkter i samma kategori