phone icon

Reklam & Eventtält

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Reklam & Eventtält

Reklam och Eventtält

Vädret går inte att påverka, men låt inte vädret påverka er. Med våra reklam och eventtält är ni skyddade mot både sol och regn, samtidigt som ni på ett tydligt sätt exponerar ert varumärke. Tälten finns i flera olika utföranden, allt för att kunna anpassas till era specifika behov.

Visar 1 - 10 av 10 produkter

Köpa tält?

Klassiska reklamtält

Stommen är i aluminium med hexagonal profil som gör tältet stabilt och stryktåligt. Tältduken är brandklassad, UV-skyddad och vattentät.

Vi säljer dessa tälten i tre olika storlekar, med och utan print. Gå in på det tältet som ni vill ha och scrolla sedan ned för att se relaterade produkter. Väggar till tälten och extra tyngder väljer man själv till efter önskemål.

Det finns inga originalmallar till tälten, men om ni återkommer till oss med en beskrivning på önskat utseende så återkommer vi sedan med ett korrektur.

Reklamtält med tryck

Uppblåsbara tält

Uppblåsbara tält har en konstruktion som är baserad på luftfyllda delar. Fördelen är att monteringen blir väldigt enkel. Koppla in tältet i ett eluttag så kommer den elektriska pumpen att blåsa upp ställningen.

Till de uppblåsbara tälten ingår det fyra stycken vattentyngder som kan bli 10-12 kg styck. Dessa fylls med vatten och placeras i varje ben innan benen har blåsts upp helt.

Liksom våra klassiska tält så är priset exklusive väggar. Gå in på önskad storlek så finner ni väggar som ett tillbehör, lägg sedan önskat antal i kundvagnen.

Uppblåsbara tältt