phone icon

Mässvägg Textile Wall

Ny produkt

6 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Textile Wall är ett prisvärt montersystem med budskap i textil. Det är perfekt för dig som ska iväg på en mässa, butiksdemonstration eller ett event.

Mässvägg Textile Wall består av en lättmonterad vägg som ger god synlighet för ditt budskap. Till mässväggen medföljer det belysning, 2st spotlights för Medium och 4st för Large.

Ni väljer själva ifall ni vill komplettera med ett mässbord/podium. Podiet  har ett lite styvare budskap i plastmaterial. Fördelen med detta bord är att det även kan användas som transportdisk till och från mässan. Alla produkterna i detta paket får plats i podiet vid transport.

Mässbord Budget finns i två olika utformningar, rak eller kurvad, i övrigt är de identiska med varandra. Mässbord Budget tar liten plats vid transport och är enkelt att ta med sig tack vare två medföljande väskor. 

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Bildmått för mässväggarna
Textile Wall Medium: 282 x 226 cm.
Textile Wall Large: 356 x 226 cm

Notera att gavlarna/sidorna är inräknade om 28,5+28,5 cm. Det innebär att den synliga ytan framifrån på Medium är 225 x 225 cm och 299 x 225 cm på Large.

Bildmått för mässbordet

Podiet: 168 x 82 cm.
Mässbord Budget Rak/Kurvad: 188,5 x 89 cm.

När det gäller Mässbord Budget så rekommenderar vi att ert motiv är centrerat på 80 cm, det är den yta som är synligt rakt framifrån.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori