Mässvägg 4Screen Trippel 3x100cm

MM1019

Ny produkt

4 995 kr

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

4Screen 3x100cm är tillverkat av Expolinc och består av en mässvägg i tre delar. Dessa delar har en magnetlist i kanterna vilket innebär att den kan placeras helt rakt.

4Screen 3x100cm har utbytbara motiv och erbjuder god synlighet. Du kan exempelvis använda systemet för att exponera ditt företags budskap i formen av en mässmonter. Montersystemet kan också användas för butiksdemonstrationer och event. I alla nämnda sammanhang är det viktigt att på ett enkelt sätt kunna transportera systemet. I paketet ingår en väska per bildvåd som gör det smidigt bära med sig systemet när det är nedmonterat. Det ingår också ett komplett budskap.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 300 x 215 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
PrintmaterialLaTour (polyesterväv)
Vikt5,5 kg

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori