phone icon
Bannerbow Indoor Large Visa större

Bannerbow Indoor Large

BB1702_Large

Ny produkt

7 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Bannerbow Indoor Large har en imponerande storlek. Bågen är hela 500 cm bred och 375 cm hög, men den här storleken kommer ni garanterat att synas rejält.

Det tar bara några minuter att få upp hela systemet, inga verktyg, stegar eller liknande behövs. Bannerbow tar liten plats när den inte används och är därför enkel att ta med sig till olika event. En smidig väska med hjul ingår när du köper en Bannerbow hos oss. Det ökar skyddet och underlättar transporten.

Budskapet sublimeras, vilket innebär att du får ett tryck som synliggör ditt budskap på båda sidor, men notera att det inte blir lika kraftigt på baksidan. Vid uppsättning väljer du själv om du vill ha den primära sidan på insidan- eller utsidan av bågen.

Vi har valt att använda den senaste versionen av inomhusfoten. Den nya foten är i aluminium och är därför lite lättare. Foten är färgad i svart och förmedlar en exklusiv känsla.

Det finns flera olika användningsområden för Bannerbow. Har man kampanj på specifika produkter eller vill lyfta upp en nyhet så kan man ställa bågen över produkterna för att dra till sig uppmärksamheten. Ett annat förslag är att placera bågen vid en ingång för att skapa en inbjudande känsla. Vill man skapa en lite större wow-effekt så kan man ställa flera efter varandra för att på så vis bilda en tunnel. Bannerbow fungerar även mycket bra på mässor, speciellt om man vill bilda en rumskänsla som bjuder in till möten.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Bannerbow Large (AI)

Originalmall med skärlinjer

Ladda ned (104.51k)

Tillbehör

Produkter i samma kategori