phone icon

Tygvepor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Tygvepor

Tygvepor och backdrops

Här finns ni våra tygvepor, om ni går in Tygvepa med aluminiumlist så finner ni sedan flera olika mått att välja mellan. Backdropen finns bara uppe i en storlek, men även den kan vi anpassa efter olika mått, kontakta gärna kundtjänst med vilket mått ni önskar så återkommer vi med prisförslag.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Tygvepa och backdrop

Tygvepor är en av de mest prisvärda metoderna för att göra reklam inomhus eftersom man får en stor exponeringsyta till ett låg pris. Våra tygvepor med aluminiumlister är utmärkta produkter för detta ändamål eftersom tyget hela tiden hålls sträckt tack vare listerna. På den översta listen av tygvepan finns två små hål som man kan använda för att fästa upp de i en lina. Tygveporna finns upplagda med fasta mått på hemsidan, men det går utmärkt att kontakta oss om ni vill ha ett annat mått.

Våra tygvepor sublimeras genom värmetransfer och ger därmed print som syns på båda sidor av tyget, fast inte lika kraftigt på baksidan. Motsvarande gäller för våra backdrops, skillnaden är att backdropen inte har några lister och att vi som standard sätter öljetter i toppen. Vill ni ha en mindre backdrop än den som är på hemsidan så kan ni kontakta oss för att få ett prisförslag.

Tygprodukter ger ett varmare intryck än vad plastprodukter gör, det är därför ett utmärkt komplett i montern. Tänk bara på att ta hand om tyget så att det inte bildas veck. Om ni ändå får veck på den så går det däremot att få bort det med hjälp av ett strykjärn, var dock försiktig och använd inte för hög värme på tygvepan.

En tygvepa gör sig väldigt bra tillsammans med andra tygprodukter, då får man ett bättre helhetsintryck. Spana därför gärna in våra mässväggar och mässbord som kan printas i samma material, exempelvis nedan produkter: