phone icon

Tygvepor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Tygvepor

Tygvepor och backdrops

Här finns ni våra tygvepor, om ni går in Tygvepa så kan ni själva välja storlek och efterbearbetning. Backdropen finns även den i valbar storlek.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Tygvepa och backdrop

Tygvepor är en av de mest prisvärda metoderna för att göra reklam inomhus eftersom man får en stor exponeringsyta till ett låg pris. Väljer man exempelvis tygvepor med aluminiumlister i botten och toppen hålls tyget sträckt tack vare listerna. På den översta aluminiumlisten av tygvepan finns två, eller fler, små ögglor som man kan använda för att fästa upp vajer, lina eller krok och på så vis hänga veporna i taket. På backdrop är den vanligaste efterbearbetningen kantförstärkning i toppen med öljetter varje meter, vilket passar perfekt för att hänga upp tyget i bakkanten av en scen eller som fondvägg.

Trycket på vårt tyg sublimeras fast på tyget och ger därmed print med starka färger och bra svärta.

Tygprodukter ger ett varmare intryck än vad plastprodukter gör, det är därför ett utmärkt komplett i montern. Tänk bara på att ta hand om tyget så att det inte bildas veck. Om ni ändå får veck på den så går det däremot att få bort det med hjälp av ett strykjärn, var dock försiktig och använd inte för hög värme, då detta kan påverka färger.

En tygvepa eller backdrop gör sig väldigt bra tillsammans med andra tygprodukter, då får man ett bättre helhetsintryck. Spana därför gärna in våra mässväggar och mässbord som kan printas i samma material, exempelvis nedan produkter:

Tryckfiler

När det gäller tryckfiler till tygvepor, backdrops och andra tygprodukter så önskar vi pdf-filer i samma mått som de storlekar ni själva valt. Utfall eller skärmärken är inte nödvändiga. Önskar ni hjälp med design och skapandet av tryckfiler kan vi gärna bistå med detta. Välj till tjänsten Grafisk hjälp och skicka in ert underlag så återkommer vi med ett korrektur för godskännande.