phone icon

Om Rollup-Kungen AB

Mässprodukter

Om oss

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar 99% av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Vår vision är att kunna erbjuda ett brett sortiment med prisvärda produkter för mässor och event så att vi har något som passar allas behov. För att kunna erbjuda detta arbetar vi långsiktigt med våra leverantörer och vi effektiviserar ständigt produktionen för att kunna hålla nere kostnaderna och minska tillverkningstiden.

Fabriken i Karlshamnr

Våra värderingar

Vår önskan är att dessa värderingar ska genomsyra allt vi gör och vi jobbar ständigt med att bygga på en redan positiv företagskultur. Vi strävar efter att detta ska både synas på utsidan och märkas på insidan.


Trovärdighet
Vi garanterar prisvärda produkter från vår svenska produktion. Vår målsättning är att kunderna ska känna sig trygga med bemötande, produkt, pris och leverans.

Servicemedvetenhet
Vi vill erbjuda lösningar som motsvarar kundens förväntningar och behov. För oss är god service något som går hand i hand med nöjda kunder.

Engagemang
Med vår personal som den viktigaste tillgången vill vi finnas här för våra kunder. Vi vill jobba långsiktigt, både när det gäller relationer och vår miljö.

handslag

Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Vi tycker att det är ett viktigt och fint arbete som vi vill vara med att bidra till. Därför står Barncancerfonden ofta i fokus när vi väljer att skänka pengar till välgörande ändamål.

Välgörande ändamål

Rollup-Kungen AB blir Printgroup Nordic AB

Den 14 augusti 2019 bytte Rollup-Kungen AB namn till Printgroup Nordic AB. Bolaget är i övrigt helt oförändrat och behåller samma organisationsnummer och övriga företagsuppgifter. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Våra uppgifter
Rollup-Kungen.se är ett registrerat och skyddat varumärke som ägs utav Printgroup Nordic AB.
Org: 556643-6779
Fabriksvägen 33
375 30 Mörrum
Tel 020 660 600
info@rollup-kungen.se


Medlemmar i facket
Vi är medlemmar i GS, facket för skogs, trä- och grafisk bransch. Med fackets hjälp ser vi till att få rättvisa löner, jämställdhet och en bra arbetsmiljö. Gå in på fackets hemsida för mer information.
GS Logotyp

Våra värderingar