phone icon

Mässpaket

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Mässpaket

Våra paket för din mässmonter

Alla kunder vill ha snygga och effektiva produkter till sin mässa, men om man inte har varit på många mässor innan så kan det vara svårt att veta vad man ska köpa. Det här är vanligt och därför har vi skapat mässpaket och expopaket med produkter som vi rekommenderar till din mässmonter.

Visar 1 - 6 av 6 produkter

Mer information om mässpaket

Det finns inget korrekt namn för mässpaket, en del säger expopaket och andra säger monterpaket. Gemensamt är att alla orden har samma innebörd: en samling produkter till ett gemensamt pris.

Fördelen med våra expopaket är att du dels får en bra samling av produkter och dels att du sparar pengar. Alla våra paketerbjudanden (expopaket, monterpaket, mässpaket) har nämligen ett nedsatt pris jämfört med att köpa produkter styckvis.

monterpaket

Val av mässpaket

Monterpaket Ekonomi finns i tre varianter och är ett prisvärt alternativ för dig som vill få stor exponering till en låg kostnad.

Monterpaket Textil 3 är ett alternativ för dig som vill en samling av produkter som har bildbudskap i tyg. Tyg ger en lite varmare känsla än vanligt plastmaterial och är därför extra bra för dig som vill förmedla ett budskap som exempelvis handlar om sjukvård, hälsa och välmående samt produkter relaterade till detta. En fördel med monterpaket Textil 3 är att det dessutom inte finns några hårda kanter.

Monterpaket Komplett och Flexibel är relativt snarlika. Komplett är ett mässpaket som bland annat innehåller en Kurvad PopUp 3x3 (medium), vilket är en mycket populär panelvägg. Det innebär att bildvåden består av flera olika paneler, vilket enkelt placeras fast med hjälp av magnet. Motsvarande lösning finns på väggen till mässpaketet Flexibel. Skillnaden är att den väggen består av två raka panelväggar, vilka har raka gavlar istället för utsvängda och kurvade. Det är samma mässbord till båda dessa monterväggarna. Det är däremot olika rolluper som medföljer, men båda modellerna håller mycket hög kvalité.

Monterpaket Outdoor är ett populärt paket för den som vill visa upp sig på ett event utomhus. Ett tält med valfritt motiv ingår tillsammans med två beachflaggor. Önskas en annan variant av tältet eller motsvarande så får ni gärna kontakta oss.

popup från sidan

Design/Layout av Mässpaket

I ett mässpaket har man flera produkter att använda sig av och då gäller det att tänka efter hur man bäst nyttjar dem. Eftersom man har flera tryckbara ytor att nyttja så kan det vara smart att använda någon produkt till att endast visa upp sitt varumärke eller produkt och sedan använda en rollup eller liknande för att visa upp lite mer detaljerad information för den som kommer fram och faktiskt är intresserad.

Mässväggar och mässbord ska generellt ha ett budskap som inte behöver ändras i framtiden, vilket normalt brukar innebära sin logotyp mot en passande bakgrund. Lite billigare produkter, som rolluper, kan man däremot använda för att visa något aktuellt erbjudande och sedan köpa en ny inför nästa event.

En del mässpaket innehåller produkter med originalmallar, det gäller exempelvis produkter som innehåller PopUps:

  • Monterpaket Komplett
  • Monterpaket Flexibel
I de fallen bör man använda sig av mallen eftersom man då kan se vilka marginaler man har till kanterna eftersom en del av budskapet inte är synligt framifrån.

Notera även att vi har andra mässväggar här.
grafisk hjälp