phone icon

Flaggor

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Flaggor

Reklamflagga & Företagsflaggor

Här hittar ni företagsflaggor med eget tryck. Den här typen av reklamflagga är perfekt för företag och butiker som vill visa upp sitt varumärke och hjälpa besökare att hitta rätt. Våra reklamflaggor printas med alla färger, vilket innebär att man kan använda ett vanligt fotografi om så önskas. Det gör att man kan vara mer kreativ i sin utformning utan att priset blir dyrare.

Visar 1 - 23 av 23 produkter

Reklamflagga med eget tryck

En sådan här reklamflagga som man har på en flaggstång har oftast bara en logotyp som motiv. I det fallet så hjälper vi er att placera ut den i en tryckfil med korrekt format och skickar sedan tillbaka ett korrektur för godkännande. Det är givetvis trevligt om ni vill ha en bakgrundsbild, telefonnummer eller liknande på er flagga. I så fall vill att ni skickar in en tryckfärdig fil med samma mått som flaggan. Om ni vill ha hjälp med att utforma flaggan så finner ni Grafisk Hjälp som ett tillbehör när ni är inne på flaggan.

Flagga med Clips eller Windtracker

Vi har två olika varianter när det gäller att sätta upp flaggorna. Clips är det vanligaste och som namnet antyder så är det i ändarna på flaggan en plastbit som man hakar fast i flaggstångens lina. Fördelen är framförallt att priset blir lågt om man använder den här metoden. Nackdelen är att reklamflaggan inte alltid är synlig. Vill man synas även när det inte blåser så kan man istället använda sig av en Windtracker. Det är en ställning som håller flaggan utsträckt hela tiden. Priset för den här metoden/ställningen är högre än om man beställer en flagga med clips. Tänk däremot på att det vid många tillfällen inte blåser tillräckligt för att veckla upp och göra flaggan synlig. Därför får man i praktiken bättre exponering för pengarna om man köper en flagga med WindTracker. Det beror dock givetvis på hur det ser ut just där du befinner dig samt hur hög flaggstången är.

Hållbarhet för flagga

Den här typen av flaggor används dygnet runt i alla sorters väder och blir därför utsatta för hårda påfrestningar. Det innebär att flaggan kommer att behöva bytas ut efterhand. Räkna därför med att man behöver byta den 3-4 gånger per år för att den ska se bra ut.