phone icon

Flagga med clips 150x400

FL8006

Ny produkt

1 095 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Flagga med clips 150x400 är en traditionell utomhusflagga som är gjord för vanliga flaggstänger.

Flaggan rekommenderas i första hand till flaggstänger som är 16 meter eller högre. Flaggans tryck sublimeras, vilket innebär att du får ett tryck som synliggör ditt budskap på båda sidor.

Den här typen av flaggor används dygnet runt i alla sorters väder och utsätts därför för hårda påfrestningar. Räkna därför med att man normalt behöver byta ut flaggan 3-4 gånger per år. Vi rekommenderar att köpa flera flaggor på en gång så att man har nya att byta med.

Nytt material med hålat polyestertyg

Små hål i tygmaterialet släpper igenom luft och minskar påfrestningen vid kraftig vind. Det gör att flaggan får minskat slitage, ökad hållbarhet och förlängd livstid. Hålen i materialet är inte synbara eftersom en flagga sitter högt upp och ses på avstånd.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 5 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 150x400 cm. Om ni endast vill ha en logotyp på flaggan så kan vi återkomma med ett kostnadsfritt korrektur. Ladda upp en logotyp i vektorformat efter lagd order. En fil i vektorformat har oftast filändelsen .eps, .pdf eller .ai


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 400
Bredd 150
Printmaterial Flaggtyg

Produkter i samma kategori