phone icon
Notera att markfäste ej ingår
Beachflagga Droppe XLarge med mast Visa större

Beachflagga Droppe XLarge med mast

Ny produkt

    dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 2 produktionsdagar vid order innan 13.00
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 4 produktionsdagar
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 8 produktionsdagar
Produktionstiden räknas från det att vi har kontrollerat och godkänt er order

1 395 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Beachflagga Droppe XLarge med mast är en stor flagga för dig som verkligen vill synas. Masten är tillverkad av glasfiber och materialet ger flaggan stabilitet och hållbarhet.

Det här är vår största storlek med den här utformningen och passar utmärkt för utomhusbruk. Storleken gör att man syns på ett väldigt långt avstånd och får därmed en mycket bra exponering.

Beachflaggorna sublimeras, vilket innebär att färgerna går in i materialet. Det gör att budskapet blir synligt även på baksidan, men notera att färgerna på baksidan inte kommer att vara lika kraftiga. Budskapet blir även spegelvänt på baksidan, vilket är standard för beachflaggor.

Beachflaggorna har ett hålat tyg som skiljer sig från många trycksaker, för ett optimalt resultat rekommenderar vi därför att man använder starka kontraster och undviker ljusa toner.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Produktionstid Produktionstid
Produktionstiden är den tiden som det tar att producera er produkt, produktionstiden påverkar inte leveranstiden. Du väljer själv önskad produktionstid ovanför köpknappen. En längre produktionstid innebär ett lägre pris medan en snabbare produktionstid innebär ett högre pris.

Tiden räknas från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt, senast nästkommande arbetsdag.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Flaggmall D XL (AI)

Originalmall med skärlinjer

Ladda ned (161.25k)

Tillbehör

Produkter i samma kategori