phone icon

Expand FlagStand XL

Ny produkt

8 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Expand FlagStand XL har en rejäl ställning och hög vikt som gör att den tål att stå ute även när det blåser mycket. Med en imponerande totalhöjd på 5.5 meter kommer ni garanterat att synas!

Ställningen är i få delar och tar bara ett par minuter att montera ihop. Produkten finns i två olika varianter, antingen med viktplattor eller med vattenfyllda säckar.

Vattensäckar
Vattensäckar gör att systemet blir enkelt att transportera. Hela produkten ryms i ett kolli och vikten är låg. När man sedan är på plats så fyller man säckarna med vatten, vilket gör att systemet får en totalvikt på hela 92 kilo, perfekt när man behöver ett stabilt system i blåsten.

Viktplattor
Viktplattorna är smidiga att hantera och monteras enkelt fast på respektive ben. Varje platta väger 8,5 kilo, vilket gör att den totala vikten på systemet blir 50 kilo. Produkten blir lite stiligare med viktplattor istället för vattensäckar, men blir samtidigt lite svårare att transportera och klarar inte heller av samma vindstyrka.

Vindstyrka
• Flaggställning med viktplattor: 15 m/s
• Flaggställning med vattensäckar: 20 m/s

Vikt
Flaggställning avsedd för viktplattor: 16kg
• viktplattor 4 st à 8,5 kg
Totalvikt 50 kg

Flaggställning avsedd för vattensäckar: 12 kg
• fyllda vattensäckar 4 st à 20 kg
Totalvikt 92 kg

Beachflaggorna sublimeras, vilket innebär att färgerna går in i materialet. Det gör att budskapet blir synligt även på baksidan, men notera att färgerna på baksidan inte kommer att vara lika kraftiga. Budskapet blir även spegelvänt på baksidan, vilket är standard för beachflaggor.

Beachflaggorna har ett hålat tyg som skiljer sig från många trycksaker, för ett optimalt resultat rekommenderar vi därför att man använder starka kontraster och undviker ljusa toner.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 460 x 120 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori