phone icon

Mässbord

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Mässbord

Mässbord & Mässdiskar

Mässbord är en given produkt för dig som ska ställa ut på en mässa. Det är en naturlig mötesplats för att prata med besökare och bordsytan kan användas till broschyrer, produkter med mera. De flesta mässbord har bra förvaringsutrymme med hyllplan så att man kan förvara material, alternativt dölja jackor och saker så att utrymmet i mässmontern ser ren ut. Vi har stort lager och printar budskapen själva. Det gör att vi kan ha snabba leveranser. Om ni behöver något av våra mässbord snabbare än ordinarie leveranstid så kan ni kontakta oss för att hitta en lösning.

Visar 1 - 15 av 15 produkter

Val av mässbord

Det kan vara svårt att veta vilket mässbord som man ska välja. Det enklaste är att man först kollar upp vilka andra produkter man ska ha med sig till mässan eller eventet och sedan avsluta med att bestämma sig för mässbordet. Har man nämligen andra produkter som alla har samma material så vill man normalt matcha det även när det gäller mässbordet så att man får en röd linje. Har man en mässvägg i tygmaterial så vill man antagligen även matcha med ett mässbord som också är i tyg, det ger då ett mycket proffsigare utseende. Mer om våra olika material finner ni under nästa rubrik.

Om man har beställt en PopUp-vägg från oss så rekommenderar vi att man kompletterar med ett av nedan mässbord:

Mässborden i listan ovan är nämligen gjorda för att kunna transportera dessa väggarna till och från mässan, vilket innebär att både väggens ställning och belysning kommer att få plats i mässbordet under transport. De mässborden är gjorda i hård plast och har både hjul och handtag för att lättare kunna ta med sig allt till mässan. De mässborden är givetvis ett utmärkt val även om man inte har behov av att använda de som transportdiskar.

För den som vill ha ett litet billigare mässbord så har vi Mässbord Budget Rak/Kurvad. Mässbordet finns antingen med raka eller kurvade kanter, men i övrigt är det samma konstruktion. De har en mycket prisvärd kostnad på endast 1 995 kr/st vilket gör att det snabbt har blivit vårt populäraste mässbord.

Behöver du ett mässbord på en öppen yta? Då är Mässbord Snap Box L perfekt för dig. Till skillnad från våra andra mässbord så har den inga hyllor på baksidan, istället är det en ställning med ett budskap som löper hela vägen runt bordet och därför ser bra ut från alla vinklar. Det är dessutom ett mässbord som tar väldigt liten plats vid transport och därför är ett smidigt alternativ för dig som använder det ofta.

På mässor brukar det vara väl belyst i lokalerna, men i många andra lokaler kan det vara lite dunkelt. I en sådan miljö så rekommenderar vi starkt Mässbord PixLip Counter, vilket är ett bord som är belyst inifrån så att motivet verkligen sticker ut i lokalen.

Olika material

Våra mässbord printas med tre olika material. Tyg-materialet ger ett mjukare och varmare intryck än plastmaterial, men med nackdelen att det kan bildas veck i materialet, se därför till att ta väl hand om materialet. PopUp Premium är ett ganska tjockt plastmaterial med mycket hög kvalité som även används till våra panelväggar. PVC-materialet är en mjuk plastväv som även används till banderoller. Det ger en blank yta och har en låg kostnad, vilket är perfekt för dig som är ute efter en billig mässdisk.

Tygmaterial

  • Textile Desk
  • Expolinc Soft Image disk
  • Mässbord med budskap

PopUp Premium

  • Mässbord Case & Counter Expolinc
  • Mässbord Podium Expand L
  • Mässbord Standard Case
  • Mässbord Podium Expand XL

PVC-material

  • Mässbord Budget Kurvad
  • Mässbord Budget Rak.
Material till diskar och podium

Bildbyte till mässbord

Vill du ha ett nytt budskap till mässbordet? Det fungerar utmärkt, gå in på den disken som det gäller och scrolla sedan ned lite så finner ni bildbyte som ett tillbehör. Vill du ha bildbyte till en disk som inte finns i vårt sortiment? Det är normalt inga problem, kontakta kundtjänst och förklara vad det är för mått och hur budskapet ska sättas upp. Kostnaden för ett bildbyte ligger normalt runt 750 kr exkl. moms.

Bildbyte till mässbord

Att designa ett mässbord

Ett mässbord innehåller normalt ett väldigt enkelt budskap som exempelvis en logotyp eller en slogan, tillsammans med en passande bakgrund. Det viktiga som man behöver tänka på är att inte hela budskapet är synligt framifrån på alla mässbord. Läs därför igenom de eventuella förklaringar som finns på respektive produktsida och använd mallar i de fall det är möjligt. Om det finns en mall så finner ni det lite längre ned på respektive produktsida.

Illustrator