phone icon

Mässbord Standard Case XL

MB1005

Ny produkt

5 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Standard Case XL tillverkas av svenska varumärket Expolinc och håller mycket hög kvalité. Vid transport är den här versionen är 23 cm högre än vanliga Standard Case, vilket behövs för att få plats med vissa mässväggar. Vid användning är storleken samma som ordinarie Mässbord Standard Case.

Mässbord Standard Case XL är mycket tålig och är enkel att förflytta tack vare de två hjulen på undersidan. Det finns gott om utrymme och kan exempelvis användas för att transportera Expolincs Popup-väggar.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 158,5x84 cm. Vi rekommenderar att ni utgår från mallen som finns nedan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori