phone icon

Expolinc

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Expolinc

Produkter från Expolinc

Här hittar ni populära produkter från leverantören Expolinc. Vi lagerhåller nedan produkter i vårt lokala lager och printar sedan ert motiv på begäran. Tack vare detta kan du få högkvalitativa produkter med snabb tillverkning. Behöver du nedan produkter snabbare än ordinarie tillverkningstid så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information. Expolinc har många andra produkter, är det något här som du saknar? Ta i så fall kontakt med oss, vi kan tillverka de flesta av deras produkter även om de inte finns upplagda på vår hemsidan.

Visar 1 - 34 av 39 produkter

Expolinc

Expolinc är ett svenskt företag som grundades 1986. Deras fokus har alltid varit att tillverka högkvalitativa och användarvänliga produkter. Därför kan Expolinc även erbjuda livstidsgaranti på de flesta av sina produkter. Har man exempelvis använt sig av deras rolluper så märker man genast skillnad i kvalitén mot de vanliga rolluperna som finns på marknaden. Den höga kvalitén blev snabbt eftertraktad och Expolinc har nu hundratals produkter och över 1 500 återförsäljare runt hela världen.

Expolinc Logotyp

Expolincs produktion

Expolinc har en produktionsavdelning i en svenskägd fabrik i Kina. Där finns ca 80 anställda som endast arbetar med Expolincs produkter. Avdelningen är ISO-certifierad och styrs av en svensk ledningsgrupp. Utöver produktion och kvalitetskontroll så sker även förbättringar löpande på existerande produktmodeller för att hela tiden se till att leva upp till kunders förväntningar och önskemål. Etik och miljö är viktigt i hela kedjan, inte bara när det gäller egen tillverkningen, utan även de underleverantörer och samarbetspartners som Expolinc arbetar med.

Expolinc Garantimärke

Hög kvalité

Vi upprätthåller Expolinc’s goda rykte och skulle aldrig få för oss att printa på något som anses som ett budgetmaterial. Trasiga eller felaktiga produkter är väldigt ovanligt när det gäller Expolinc, men skulle så vara fallet så kommer vi givetvis att agera snabbt och smidigt så att ni får en ny produkt som lever upp till era förväntningar. Vi kommer däremot att vilja ha tillbaka den skadade varan så att vi i sin tur kan kontakta och skicka den till Expolinc, som gärna vill undersöka produkten i det fallet.

Popupvägg från Expolinc