phone icon
Snabbare tillverkning

Rollup Compact

Ny produkt

  • Skickas idag vid order innan 11.30
  • Skickas nästa arbetsdag
  • Skickas efter 3 arbetsdagar
  • Skickas efter 8 arbetsdagar

1 399 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Compact Expolinc är en produkt i vår produktkategori Standard. Rollup Compact tillverkas av Expolinc och har livstids garanti. Den lämpar sig för skyltning vid mässor och du kan själv ställa in höjd efter behov.

Rollup Compact är en mycket hållbar produkt som är något billigare än liknande konkurrenter. Den är lätt att bära, transporttålig och kan justeras efter olika höjder. Detta gör Rollup Compact till ett lämpligt alternativ för dig som ofta besöker mässor och event.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid

Produktionstiden är den tid som det tar för oss att tillverka och skicka rollupen. Du väljer själv vilken produktionstid du vill ha genom valen ovanför köpknappen. En längre produktionstid innebär ett lägre pris medan en snabbare produktionstid innebär ett högre pris. När det gäller valet med tre arbetsdagar så räknas produktionstiden från kontrollerad och godkänd order.

Produktionstiden påverkar inte frakttiden, val av fraktmetod sker på kassasidan.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup ni har valt.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
PrintmaterialLaTour (polyesterväv)
Justerbar höjdJa, 160-223
Storlek för budskap85x(160-223) cm eller 100x(160-223) cm
Gjord för bildbyteEj gjord för bildbyte
VäskaVäska ingår

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori