phone icon

Rollup T dubbelsidig 85cm

RO6006_85

Ny produkt

2 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup T är en perfekt rollup för dig som vill synas åt två håll samtidigt, till ett mycket förmånligt pris. Den har hög kvalitet och livstids garanti på rollupkassetten.

Rollupen väger cirka 5 kg och står därför mycket stabilt på golvet. Den är även smidig att transportera tack vare den smidiga väskan med handtag som ingår.

Om du vill ha olika budskap på fram och baksidan så är det inga problem. Ladda upp två olika filer i samband med din beställning.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85x200 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Justerbar höjd Nej
Storlek för budskap 85x200 cm
Gjord för bildbyte Ej gjord för bildbyte
Väska Väska ingår
Dubbelsidig Ja

Tillbehör

Produkter i samma kategori