phone icon
Snabbare tillverkning

Rollup Basic Black

Ny produkt

  dagens datum är större än 2022/08/01
 • Skickas idag vid order innan 11.00
 • dagens datum är större än 2022/08/01
 • Skickas nästa arbetsdag
 • dagens datum är större än 2022/08/01
 • Skickas efter 3 arbetsdagar
 • dagens datum är större än 2022/08/01
 • Skickas efter 5 arbetsdagar
 • dagens datum är större än 2022/08/01
 • Skickas efter 8 arbetsdagar

1 095 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Basic Black har en svart bildkassett och topplist som ger nya möjligheter att lyfta fram motivet. Det skapar en snygg kontrast och passar extra bra för dig som har ett mörkt bakgrundsmotiv.

Rolluperna printas på samma fina bildvåd som på våra dyrare system och givetvis medföljer även en väska för enklare transport.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Produktionstid Produktionstid
Produktionstiden är den tiden som det tar att producera er produkt, produktionstiden påverkar inte leveranstiden. Du väljer själv önskad produktionstid ovanför köpknappen. En längre produktionstid innebär ett lägre pris medan en snabbare produktionstid innebär ett högre pris.

Tiden räknas från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt, senast nästkommande arbetsdag.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du har valt.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori