phone icon

Rollup Rollit

Ny produkt

4 195 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Rollit finns i många olika bredder och är vår enda modell som har en bredd på hela 240 cm. Rollupen har teleskopiska stag som kan varieras i höjd från 90 cm upp till 225 cm. Rollupen levereras komplett med bildvåd och en rejäl transportväska.

Rollup Rollit kan även göras dubbelsidig när det gäller bredden 240 cm. I det fallet fungerar det utmärkt att skicka in två olika motiv för fram och baksidan, om så önskas.

Bildformat: 125, 150 eller 240 cm bred.
Valfri höjd från 90 till 225 cm.

Bildvåden går över listen vilket gör att den översta centimetern av ert budskap inte kommer att synas framifrån. Undvik därför att lägga viktig information eller grafik på de översta centimetrarna.

Notera att det här är en utgående modell med fåtal i lager, vi rekommenderar därför att ni kontaktar oss innan order för att säkerhetställa att tillräckligt många finns tillgängliga.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du väljer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Gjord för bildbyte Ej gjord för bildbyte
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori