phone icon

Rollup Media Screen 2 Expand

RO2007_85

Ny produkt

4 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Media Screen 2 Expand är en produkt i vårt produktsegment Premium. Den här rollupen tillverkas av Expand och har livstids garanti. Denna Rollup är dubbelsidig och passar för skyltning i situationer där du vill att ditt budskap ska synas åt två håll, exempelvis vid en entré. Du kan naturligtvis välja att ha olika budskap på fram- och baksidan. Den passar också för andra sammanhang där människor kan se ditt budskap från olika sidor, exempelvis mässor.

Rollup Media Screen 2 har en avskalad och stilren design som sätter ditt budskap i fokus. Höjden är reglerbar med två olika lägen. Produkten kommer med en medföljande svart nylonväska för att du smidigt och säkert ska kunna transportera den.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x 220 cm.
Om du vill ha två olika budskap så laddar du upp två filer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Storlek för budskap 85x220 cm
Vikt 7 kg
Väska Väska ingår
Dubbelsidig Ja

Tillbehör

Produkter i samma kategori