phone icon

Outdoor Rollup

RO3001_85

Ny produkt

4 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Denna vädertåliga rollup är utformad för utomhusbruk. Den är dubbelsidig och har en kraftig stomme tillverkad i aluminium. I paketet medföljer en bildvåd med fyrfärgstryck, en rollupkassett inklusive två stabila fötter, samt två väskor för smidig transport.

Rollup Outdoor är ett alternativ för dig letar en mobil produkt för utomhusbruk. Den kan med fördel användas för skyltning och marknadsföring vid mässor och event utomhus.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x 205 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Vikt 14,7 kg

Tillbehör

Produkter i samma kategori