phone icon
Eventtält 3x6 med tryckt tak inkl enkel väska Visa större

Eventtält 3x6 med tryckt tak inkl enkel väska

ET6027

Ny produkt

15 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är ett reklamtält med eget print som passar utmärkt vid event, mässor och festivaler. Stommen är i aluminium och har en hexagon form för att öka stabiliteten. Tältduken är brandklassad, UV-skyddad och vattentät.

Eventtältet fungerar utmärkt oavsett om det ska användas inomhus eller utomhus, men för utomhusbruk rekommenderar vi att man köper till 4st stabiliseringsvikter som man sätter vid varje tältben.

Eventtältet tar liten plats när det är nedmonterat och det är enkelt att sätta ihop när det ska användas. Läs gärna vår monteringsanvisning för mer information.

En praktisk väska med hjul ingår för att underlätta transport till och från eventet.

Notera att den här produkten inkluderar ställning med tryckt tak. Väggar finnas att köpa till under Tillbehör på vänsterkanten.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss senast efter 14 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfiler Tryckfil(er)
Ladda upp ert bildmaterial på kassasidan tillsammans med en beskrivning på önskat utseendet så återkommer vi med korrektur. Alternativt kan ni använda mallen nedan för att skapa er design själva, men notera att ni behöver ett lämpligt program som Adobe Illustrator.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Mått på paket 25 x 43 x 158 cm
Vikt 30 kg
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori