Gatupratare

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Gatupratare

Gatupratare & Trottoarpratare

Gatupratare är en prisvärd investering eftersom de har lågt pris och mycket lång livslängd. Alla våra vanliga modeller av gatupratare levereras med frontplast på båda sidor av gatuprataren så att budskapet är skyddat. Det finns möjlighet att komplettera med extra frontplast eftersom detta är något som förr eller senare kommer att slitas av vädret.

Man kan köpa till affischer/posters till alla våra gatupratare. Vi printar det på samma material som våra rolluper, det innebär att materialet inte är känsligt för fukt och vatten som papper är. Gatupratare som CitySign, TopSign och Delux Sign kan kompletteras med en topplogo. Affischer och topplogo finns som en relaterad artikel när ni väl är inne på produktsidan för vald gatupratare.

Visar 1 - 12 av 12 produkter

Val av gatupratare

Om man vill ha en gatupratare som tål vind väldigt bra så rekommenderar vi i första hand våra gatupratare som heter Wind Sign. De har en fjädrande funktion som gör att de vippar lite när det blåser istället för att de ska riskera att ramla omkull.

Vill man ha en gatupratare som är enkel att ta in och ut varje dag så kan man kolla på A-Ställ eller Easy Sign. Det är nämligen två billiga gatupratare som har låg vikt och som därmed blir enkla att förflytta. Easy Sign har ett handtag längst upp som kan vara praktiskt att ha. A-ställ är däremot i aluminium så det har lite lägre vikt och riskerar inte att rosta.

ToppSign är vår billigaste gatupratare om man vill ha en med topplogo. Vill man däremot ha gatupratare med snäppramar också så är Delux Sign eller CitySign ett bra alternativ.

Gatupratare och trottoarpratare

Vattentåliga affischer till gatupratare

Det är möjligt att köpa till affischer till alla våra gatupratare/trottoarpratare. Vi printar på samma material som våra rolluper, vilket innebär att materialet är vattentåligt och därmed inte påverkas negativt av fukt eller regn.

Notera att vi säljer affischerna styckvis och att man därför behöver beställa två stycken om man vill täcka både fram- och baksidan av trottoarprataren.

Affischer, snäppramar och fler tillbehör finns här

vattentåliga

Gatupratare med snäppram eller magnet?

Det finns generellt två olika varianter av gatupratare när det gäller att sätta fast sitt budskap. Den första metoden är frontplast med magnet. På varje gatupratare är det en genomskinlig plast som sitter framför budskapet. I det här fallet har frontplasten även en magnetlist längst med alla kanter. Eftersom gatuprataren är gjord i stål så fungerar magnetremsan alldeles utmärkt för budskapet ska tryckas emot gatuprataren och sitta fast stabilt. Fördelen med magnet är att man kan ha en lite enklare konstruktion och därmed brukar även priset bli lite lägre. Det är även stilrent eftersom man inte behöver en snäppram som annars tar upp en del plats.

Den andra metoden är snäppramar. Det är precis som det låter, en ram i fyra delar som man snäpper upp med handkraft (kan dock behöva ta i lite på vissa). Fördelen är att det är lite enklare att placera sitt budskap helt rakt i ställningen, vilket ibland kan vara lite knepigt när man har frontplast med magnet.

  • City Sign
  • WindSign
  • Aställ
  • Delux Sign
  • Wind Sign Smart
  • WindSign XXl
  • Easysign
  • TopSign
  • Mäklarskylt
snappram på gatupratare

Förklaring av storlek

När man väljer storlek av gatupratare så syftar storleken på affischstorleken. En gatupratare som är 50x70 cm är alltså inte 50x70 cm i praktiken, utan den är gjord för att passa ett budskap som är 50x70 cm. 50x70 är den allra vanligaste storleken, men vi säljer även de flesta modeller i 70x100 cm.

Gatupratare Easy Sign