phone icon

Golvskylt 500x700mm

SK0002

Ny produkt

245 kr exkl. moms

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Golvskylten är en lätthanterlig och platsbesparande skyltlösning som har lägre vikt och styckpris än många motsvarande produkter. Skylten består av 5 mm kanalplast och printas med UV-print i 4-färgstryck (fullfärg). Eftersom golvskylten är platt vid transport tar den upp minimalt med utrymme och kan enkelt fällas ut när den ska användas.

Denna typ av skyltlösning är speciellt anpassad för inomhusbruk och är lämplig att använda i butiker, gallerior och på mässor.

Golvskylten finns även i 950x1150mm, önskas andra mått så går det utmärkt att kontakta oss för offert.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 8 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är .
Använd mallen nedan för skapa er tryckfil. Det går även bra att skapa en PDF i 50x70 cm, skicka in två filer om ni önskar olika motiv på fram- och baksida. Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nödvändiga fält