phone icon

Valaffisch Lyktstolpe

AR0001

Ny produkt

219 kr exkl. moms

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Dessa valaffischer är anpassade för att sättas upp på lyktstolpar, ett perfekt sätt att nå ut med ert budskap. Valaffischerna printas på slitstark kanalplast med en tjocklek på 5mm som tål utomhusbruk.

Vi erbjuder två olika storlekar, våra små valaffischer är i A3-format och passar perfekt för mindre stolpar. Våra större affischer är 50 x 70 cm och är idealiska för större lyktstolpar eller andra platser där du vill att din kampanj ska synas tydligt.

Varje valaffisch har två fyrkantiga hål som sitter nära mitten i botten och toppen. Vid montering sätter du ett bundband i hålen och runt stolpen. Buntband, 20-pack, finns att köpa som tillbehör.

Med våra valaffischer med tryck kan du vara säker på att din kampanj kommer att synas och få uppmärksamhet från potentiella väljare. Beställ dina valaffischer idag och låt oss hjälpa dig att göra din kampanj en framgång!

Storlek och antal i listan är optimerat efter vår produktion, vilket innebär att vi minimerar spill och kan ge ett mer fördelaktigt pris. Önskas egna mått och antal så kan du kontakta oss för offert.

Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nödvändiga fält