phone icon

Om Rollup-Kungen

Ett axplock av vårt breda sortiment

Om oss

Redan 2007 öppnade vi portarna till en av Sveriges första onlinebutiker för event- och mässprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade världen över, så växte även vår butik. I starten delade vi lokaler med en traditionell skylttillverkare, vilket vi båda hade stort utbyte utav. Våren 2014 flyttade vi hela verksamheten till större om bättre anpassade lokaler.
Vi strävar efter att trycka och slutmontera de flesta produkter vi säljer, allt för att kunna hålla låga priser och erbjuda snabba leveranser. Vi är stolta över att vara en av få fabriker, i vår storlek, med omfattande och egen tillverkning i Sverige.

Vår vision är att kunna erbjuda ett brett sortiment med prisvärda produkter för mässor, events, varumärkesexponering och reklam. För att kunna erbjuda detta arbetar vi långsiktigt med våra leverantörer, håller stort eget lager, arbetar ständigt med effektivisering och uppgraderar regelbundet vår maskinpark.

Våra ledord

Vår önskan är att våra värdeord ska genomsyra allt vi gör och vi jobbar ständigt med att bygga på en redan positiv företagskultur. Vi strävar efter att detta ska både synas på utsidan och märkas på insidan.

Trovärdighet
Vi garanterar prisvärda produkter från vår svenska produktion. Vår målsättning är att kunderna ska känna sig trygga med bemötande, produkt, pris och leverans.

Servicemedvetenhet
Vi vill erbjuda lösningar som motsvarar kundens förväntningar och behov. För oss är god service något som går hand i hand med nöjda kunder.

Engagemang
Med vår personal som den viktigaste tillgången vill vi finnas här för våra kunder. Vi vill jobba långsiktigt, både när det gäller relationer och vår miljö.


Printgroup Nordic AB

Den 14 augusti 2019 bytte Rollup-Kungen AB namn till Printgroup Nordic AB. Rollup-Kungen är sedan dess ett registrerat varumärke som ägs utav Printgroup Nordic AB. Klicka här för att läsa mer om företaget.

Våra uppgifter
Org: 556643-6779
Fabriksvägen 33
375 30 Mörrum
Tel 020 660 600
info@rollup-kungen.se

Frida i kundtjänst Full rulle i vår moderna maskinpark Vårt lager

Fackligt anslutna

Vi är medlemmar i GS, facket för skogs, trä- och grafisk bransch. Med fackets hjälp ser vi till att få rättvisa löner, jämställdhet och en bra arbetsmiljö.

Gå in på fackets hemsida för mer information.

Stolta medlemmar i GS facket