phone icon

Broschyrställ

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Broschyrställ

Broschyrställ i A4-format

För er som ska till mässor och event och behöver exponera era broschyrer eller magasin så har vi broschyrställen för er. Det är det vanligaste formatet för broschyrställ till mässor är A4. Ett A4-ställ passar bra för tidningar/magasin och man kan själva skriva ut affischer i sin vanliga skrivare som passar till broschyrstället.

Visar 1 - 19 av 19 produkter

Våra Broschyrställ

Broschyrställ är en vanlig typ av produkt som kan användas i många sammanhang. De är lätta att placera där man vill, de syns tydligt och de är framför allt ett enkelt sätt att tillhandahålla kunder och besökare med broschyrer. Broschyrställ är ofta förekommande på mässor och event, men de används även i väntrum, entréer och i butiker.

De flesta broschyrställen finns normalt tillgängliga på vårt lager, vilket innebär att vi kan skicka snabbt från oss. Vi har däremot valt att ha tre arbetsdagar i leveranstid för att vi ska hinna ta in nya broschyrställ på lagret om de mot förmodan skulle vara slut på någon modell.

Vill du veta mer om något broschyrställ eller bara få lite tips och råd? Kontakta då gärna oss så hjälper vid dig så gott vi kan.

Broschyrställ, nedmonterad

Val av broschyrställ

Om man ska ställa ut på en mässa så rekommenderar vi våra hopfällbara broschyrställ. De är mycket smidiga att ta med sig, vilket uppskattas eftersom man ofta har många saker som ska packas ihop och tas med till mässan. Följande broschyrställ kan vikas ihop för att ta liten plats:

  • Broschyrställ från Expolinc
  • Smart Broschyrställ
  • Broschyrställ Pro
  • Broschyrställ Podium

Brochure Stand från Expolinc är vårt mest sålda broschyrställ och finns både som enkel- och dubbelsidigt. Det kan även köpas med en hård väska, väskan skyddar broschyrstället under transport och har dessutom hjul och utfällbart handtag så att det blir extra smidigt att ta med sig det.

Om man har lite lägre budget så rekommenderar vi Broschyrställ Delta. Det har ett stilrent och enkelt utseende, men det är inte hopfällbart och lämpar sig därför inte lika bra om man ska resa med det.

Broschyrställ Centro är ett utmärkt broschyrställ för dig som vill kunna vara flexibel med annonsformatet. Varje rad har en bred yta som motsvarar två A4-affischer, men som kan användas efter eget behov. Det här broschyrstället består av två delar och är inte smidigt att ta med sig, det lämpar sig därför som ett mer permanent broschyrställ.

Om man bara har en typ av affisch, broschyr eller tidning så är det mer stilrent att välja ett broschyrställ med bara en broschyrhållare. Det tar mindre plats i en mässmonter och gör att montern känns lite luftigare och större. Passar även utmärkt om man ska förmedla information om en bil i en bilhall, prislista till en utställning och liknande.

Har man en mässdisk så kan man passa på att utnyttja bordsytan genom att visa upp ett lite broschyrer. Lägger man de direkt på bordsytan så syns de inte bra, men om man kompletterar med ett billigt bordsställ som Table Stand A4 så exponerar man de mycket bättre.

Behövs ett större format för dags- och kvällstidningar? Då kan vi erbjuda er Broschyrställ Agenda som finns i ett större format och till ett mycket förmånligt pris.

 Broschyrställ Pro från Spennare

Våra populäraste broschyrställ

I många produktkategorier är det dem billigaste produkterna som det säljs allra mest av, men när det gäller broschyrställ så är det faktiskt annorlunda. Här är det Expolincs Broschyrställ med nylonväska som det säljs mest av. Vi säljer även flera av samma broschyrställ fast med hård väska samt den dubbelsidiga varianten. Det är ett tecken på att Expolincs snygga design och goda rykte är en viktig faktor när man väljer broschyrställ. Vi har liknande modeller från andra tillverkare, men broschyrställ från Expolinc har alltid sålts bättre hos oss trots att de andra modellerna har ett lite lägre pris.

När det gäller försäljningsmängd av våra andra broschyrställ så varierar det lite från månad till månad, men det finns inget som sticker ut mer än de övriga. Funktionalitet och utseende ser ut att ha en hög påverkan jämfört med priset, som ofta är den dominerande faktorn.

Expolinc Brochure stand