phone icon

Broschyrställ 2X med Hård väska

BS1002_2X

Ny produkt

3 795 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Broschyrställ 2X med Hård väska är ett stilrent broschyrställ som är tillverkat av Expolinc. Broschyrstället har fem fack för broschyrer som synliggörs åt två håll samtidigt. Detta möjliggörs genom en speciell sicksack-konstruktion. Denna egenskap kan exempelvis vara användbar ifall du vill synliggöra ditt företags broschyrer i en mässmonter där besökare passerar från två olika sidor.

Broschyrstället har en fot som får broschyrstället att stå stadigt. Du monterar det enkelt genom att ta tag i broschyrställets topp och dra uppåt, sedan fäster du det med hjälp av den låsbara säkerhetsknappen. Till broschyrstället medföljer en hård väska som har hjul och handtag. Hjulen förenklar transporten och den hårda väskan säkerställer att broschyrstället undviker skador under transport.

Broschyrstället kan användas i alla sammanhang där du vill synliggöra broschyrer, exempelvis i en mässmonter eller på ett event.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.


Produktbeskrivning Specifikationer
Mått på paket 51x39x33 cm

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Fil(er)

Produkter i samma kategori