Bråttom!?

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Bråttom!?

Snabbtillverkning


Vi kan skicka produkterna nedan från oss redan idag eller imorgon mot en extra avgift. Lägg produkterna i kundvagnen och gå vidare till kassasidan. I den nedre sektionen på sidan kommer ni då att få möjligheten att välja till snabbare tillverkning. Kostnaden för att det ska skickas från oss nästa arbetsdag är 99kr per produkt. Vill ni att det ska skickas från oss redan samma dag så kostar det 395kr per produkt, notera att ordern i så fall måste ha inkommit innan kl 12.00.

Beräkna frakttiden


Våra produkter skickas från oss i Karlshamn med postnummer 37434. Gå in på respektive fraktbolag nedan och ange vårt postnummer som avsändare och ange sedan mottagande leveransadress. Notera att postnumret inte kan tillhöra en box-adress.

Beräkna frakttid via Schenkers hemsida
Beräkna frakttid via Postens hemsida

Är det någon annan produkt som ni behöver snabbare?


Många produkter kan vi skicka från oss tidigare, förutsatt att de finns i vårt lokala lager. Vi kan däremot inte skicka mässväggar eller tygprodukter på endast en arbetsdag. Vänligen kontakta kundtjänst för att kontrollera om varan går att skicka snabbare. Produkterna nedan ser vi till att alltid ha i tillgängliga i stora volymer.

Visar 1 - 11 av 11 produkter