phone icon
Banderoll 3x1m pvc Visa större
Snabbare tillverkning

Banderoll 3x1m pvc

Ny produkt

  • Skickas idag vid order innan 11.30
  • Skickas nästa arbetsdag
  • Skickas efter 3 arbetsdagar
  • Skickas efter 8 arbetsdagar

499 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Banderollen trycks på 510g gjuten banderollväv, vilket innebär att du får en tålig banderoll som klarar utomhusbruk. Detta är en låg och medellång typ av banderoll som ger en rejäl exponeringsyta för ett billigt pris. Banderoll 3x1m pvc levereras komplett med 8 transparenta plastöljetter för fästning.

Banderoll 3x1m pvc är ett lämpligt alternativ för dig som letar efter en låg och medellång banderoll för att sätta upp för utomhusreklam. Den kan exempelvis vara ett bra alternativ för föreningar, butiker, eller kommuner som vill synas.

Vi rekommenderar tillvalet banderollsnodd. Banderollsnoddar förbättrar produktens livslängd eftersom de elastiska linorna skonar bildvåden som kommer utsättas för påfrestning från kraftiga vindar.

Leveranstid Produktionstid

Produktionstiden är den tid som det tar för oss att tillverka och skicka produkten. Du väljer själv vilken produktionstid du vill ha genom valen ovanför köpknappen. En längre produktionstid innebär ett lägre pris medan en snabbare produktionstid innebär ett högre pris. När det gäller valet med fyra arbetsdagar så räknas produktionstiden från kontrollerad och godkänd order.

Produktionstiden påverkar inte frakttiden, val av fraktmetod sker på kassasidan.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 300x100 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd100
Bredd300
PrintmaterialPVC (plastväv)

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori