Banderoll 3x1m pvc

Snabbare tillverkning
Banderoll 3x1m pvc Visa större
Banderoll 3x1m pvc

BA0001_3x1

Ny produkt

599 kr exkl. moms

✔ Svensk produktion
✔ Över 20 000 nöjda kunder
✔ 10 år på nätet


product description Produktbeskrivning

Banderoll 3x1m pvc är en produkt i vår produktkategori Standard. Banderollen trycks på 450g gjuten banderollväv, vilket innebär att du får en tålig banderoll/vepa. Detta är en låg och medellång typ av banderoll som ger en rejäl exponeringsyta för ett billigt pris. Banderoll 3x1m pvc levereras komplett med 10 transparenta plastöljetter för fästning.

Banderoll 3x1m pvc är ett lämpligt alternativ för dig som letar efter en låg och medellång banderoll för att sätta upp för utomhusreklam. Den kan exempelvis vara ett bra alternativ för föreningar, butiker, eller kommuner som vill synas. Vi rekommenderar tillvalet banderollsnodd. Banderollsnoddar förbättrar produktens livslängd eftersom de elastiska linorna skonar bildvåden som kommer utsättas för påfrestning från kraftiga vindar.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order.
Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

Den här produkten kan tillverkas snabbare
Om ni lägger den här produkten i kundvagnen och går vidare till kassasidan så kommer ni längre ned på sidan få möjlighet att köpa till snabbare tillverkning för 99kr/produkt. Det innebär att produkten skickas från oss nästa arbetsdag, förutsatt att vi får in komplett material idag.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 300x100 cm. Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.
Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd100
Bredd200
PrintmaterialPVC (plastväv)

a text field

a text field

Mängdrabatt

AntalPris
3 555 kr
10 499 kr
50 450 kr
100 425 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori