phone icon

Banderoll måttbestämd

BA0000

Ny produkt

155 kr exkl. moms

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är banderollen för dig som har egna önskemål. Du väljer själv vilket material, efterbehandling och storlek som du vill ha och får pris direkt på hemsidan.

Frontlit
Vår mest populära duk! En matt vinylduk av riktigt hög kvalitet med otroligt bra färgåtergivning. Duken är relativt mjuk med en slät flamskyddad yta. Passar för användning både inom- och utomhus. Brandklass B1.

Vid dubbelsidig frontlit används ett blockout-material mellan budskapen för att undvika att motiven lyser igenom på andra sidan.

Mesh
En kraftig duk, särskilt anpassad för tryck i storformat och för användning utomhus för bland annat banderoller och fasadvepor. Mesh kallas även för nätbanderoll. Dukens speciella yta har små hål som låter luft tränga igenom. Rekommenderas vid mycket blåsiga förhållanden. Brandklass B1.

Om du väljer silikonkeder så används 8.5mm som standard, men det går bra att kontakta oss om du behöver en annan storlek. Har du andra önskemål när det gäller banderoller eller vill ha stora volymer? Kontakta oss för mer information.

Vi rekommenderar tillvalet banderollsnodd om banderollen ska användas utomhus. Banderollsnoddar förbättrar produktens livslängd eftersom de elastiska linorna skonar bildvåden som kommer att utsättas för påfrestning från kraftiga vindar.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 5 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är enligt ditt angivna mått.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nödvändiga fält