phone icon
Banderoll 2x2m pvc Visa större

Banderoll 2x2m pvc

BA0002_2x2

Ny produkt

799 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det här är en kvadratisk banderoll med en storlek på 200x200 cm. Banderollen trycks på 510g gjuten banderollväv, vilket innebär att du får rejäl banderoll som tål utomhusbruk. Detta är en hög och kort typ av banderoll som ger en rejäl exponeringsyta för ett lågt pris.

Banderollen levereras komplett med 16 öljetter för fästning. Banderoll 2x2m pvc är ett lämpligt alternativ för dig som letar efter en kort men hög banderoll att sätta upp för utomhusreklam. Den kan exempelvis vara ett bra alternativ för föreningar, butiker, eller kommuner som vill synliggöra budskap.

Vi rekommenderar tillvalet banderollsnodd. Banderollsnoddar förbättrar produktens livslängd eftersom de elastiska linorna skonar bildvåden som kommer utsättas för påfrestning från kraftiga vindar.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 200x200 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial PVC (plastväv)

Tillbehör

Produkter i samma kategori