phone icon

Mässmattor & Möbler

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Mässmattor & Möbler

Mässmattor, Bean Bags och Möbler

Här hittar ni framför allt bean bags, mässmattor och lite övriga möbler som passar utmärkt att ha på olika event. Det är produkter som är utöver det vanliga och som gör att ni kan sticka ut lite extra.

Visar 1 - 10 av 10 produkter

Bean Bags

Här kan ni hitta bean bags i olika variationer. Det är en produkttyp som är mycket trevlig att ha med på mässor och event oavsett om det är inomhus- eller utomhus. Det är inbjudande produkter som dessutom kan få besökare att stanna kvar lite extra. Även när de inte används av någon så är de fortfarande användbara eftersom man med sitt eget motiv gör att de fungerar som reklambärare.

Dessa bean bags består av påsar fyllda med expanderad polystyren (även kallad EPS). Tyget på ytterpåsen printas med sublimeringstryck och ger väldigt bra färgåtergivning. Tyget till bena bag är även tvättbart, brandklassatt, miljövänligt och vattenavvisande.

Kuberna och cylindrarna finns att välja på i fyra olika storlekar, Bean Bag i fem storlekar och de övriga i en storlek vardera.

Vi har inga mallar för bean bags på hemsidan, vi kommer istället att återkomma med ett förslag till er som är baserat på era önskemål.

bean bag med tryck

Mässmattor

Mattor med eget motiv är en bra metod för att höja statusen och känslan på sin monter. En matta skapar en varm och välkomnande känsla. Genom att profilera mattan så höjer man dessutom sin exponering samtidigt som det ser riktigt professionellt och genomtänkt ut. Vi har två olika varianter av mattor som lämpar sig för mässor och kampanjer.

Matta Deco Tuft är en mässmatta som har en tuftsig yta och den har en hållbarhet som lämpar sig perfekt för lite längre kampanjer på 3-6 månader.

mattor med eget motiv

Entrémattor

Matta Entré är perfekt att vid ingången till ett företag, butik, förening, kontor eller liknande. Mattan hjälper till att hålla rent samtidigt som det ger bra exponering och skapar ett välkomnande intryck.

entrematta