Beachflaggor

Bästsäljare

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Beachflaggor

Våra Beachflaggor

Produktionen av beachflaggor sker i vår egna fabrik i Karlshamn. Mallarna till beachflagg har vi själva utformat för att få så bra passform som möjligt. Den stora formen och tyget som fladdrar lätt i vinden drar snabbt till sig blickar, vilket är precis vad du vill. Våra flaggor är smidiga att transportera och lätta att montera på plats.

Vänligen notera att vi sommaren 2017 bytte leverantör av master och markfästen och att dessa inte är kompitabla med vårt gamla sortiment. Har ni köpt beachflaggor av oss tidigare och vill komplettera med ett tillbehör eller ny flagga så finner ni det här

Visar 1 - 6 av 6 produkter

Att beställa beachflaggor

Beachflaggorna som ni ser ovan levereras med mast och flagga inklusive print. Markfästen till flaggorna ingår inte utan köps till separat. Om ni går in på en beachflagga och scrollar ned lite så finner ni alla passande markfästen som tillbehör. Markplattan är det vanligaste tillbehöret eftersom det är stiligt och passar bra i alla tillfällen, men vi har även flera specialiserade markfästen för olika underlag.

Påse till beachflaggorna är något som vi rekommenderar, men det är inget som ingår. Vi har valt att lägga det som ett tillbehör istället eftersom vi annars hade behövt inkludera den kostnaden i produkten och många av våra kunder föredrar istället ett lägre pris.

Vi vill få in en tryckfärdig fil som är gjord enligt den mall som finns på respektive produktsida. Om ni inte har möjlighet att fixa det själva så hjälper vi er gärna. Är det bara en logotyp så skickar vi normalt tillbaka ett korrektur helt kostnadsfritt, men om det är lite mer innehåll som behövs så har vi en valbar tjänst för Grafisk Hjälp. Tänk på att logotypen bör vara i vektorformat för att få bra kvalité

Beachflag

Val av beachflagga

Vi har två olika utformningar av beachflaggor, hajfena och droppe. Hajfena passar bäst för er som har avlång logotyp och droppen är bäst för er som har en mer fyrkantig logotyp.

Våra beachflaggor finns i tre olika storlekar:

  • Small
  • Medium
  • Large

Det minsta varianten passar utmärkt att ha inomhus på mässor och event, men används även flitigt utomhus, exempelvis vid entrén.

Den mellersta varianten är vår vanligaste beachflagga för utomhusbruk och har mycket god synlighet, perfekt för event utomhus.

Vår största beachflagga är perfekt för er som verkligen behöver synas. Den syns på långt avstånd och är extra bra om man behöver konkurrera om exponeringen i området. 

Beachflaggor, storlekar

Att designa en beachflagga

Vi rekommenderar en design som är så enkel som möjligt. En beachflagga är något man normalt betraktar på ett relativt långt avstånd så därför är det bra om man har en enkel design så att man kan göra budskapet så stort som möjligt. Det vanligaste är därför att man endast har sin logotyp på den, men om det finns yta över så kan man exempelvis komplettera med ett telefonnummer, webbadress eller en slogan. Om man har en avlång logotyp så rekommenderar vi att den vrids 90 grader så att den blir stående. Då tar den upp mycket större yta på beachflaggan och blir därmed tydligare. Det vanligaste i det fallet är att man har den första bokstaven i botten och den sista i toppen, det anses normalt som mer lättläst. Samma sak gäller även när det gäller en enklare text, det är bättre att vrida den än att skriva varje bokstav vertikalt. Har man en logotyp som är mer kvadratisk så kan man placera ut den horisontellt och sedan upprepa utförandet så att man får 4-5 stycken logotyper på beachflaggan.

Färgmässigt bör det vara så hög kontrast som möjligt så att motivet blir lättläst.

Fållen till beachflaggan är svart som standard för att den ska passa ihop med masten som även den är svart. Det finns däremot möjlighet att ändra färgen på fållen så att den exempelvis passar ihop med bakgrunden på resten av flaggan eller med en helt annan färg som ger lite kontrast mot budskapet. Tänk på att färgresultatet kommer att skilja sig i utförande jämfört med andra trycksaker. Tygmaterialet har små hål som gör att man till viss del kan se igenom materialet, det kan därför uppfattas som lite mattare i färgen jämfört med material som plast och papper. Placerar man beachflaggan mot en svart skiva så kommer man se att färgerna är väldigt bra, men när den står uppställd på ett fält med ljus bakgrund så kommer de att upplevas som lite blekare, vilket är helt naturligt.

Desgina beachflaggor, tips