phone icon

Kioskflagga

FL9401

Ny produkt

425 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Kioskflaggor är både praktiska och effektiva när det gäller att locka till sig kundernas uppmärksamhet.

Våra kioskflaggor är 60x40 cm och printas dubbelsidigt så att motivet alltid visas korrekt. Ett mjukt plastmaterial används som gör att budskapet framhävs tydligt samtidigt som flaggorna blir väderbeständiga.

Du behöver inte oroa dig för att köpa till extra tillbehör eftersom våra kioskflaggor levereras komplett med bildvåd, tryck och ställning.

Priset utgår från att det är samma motiv som används på samtliga flaggor. Kontakta gärna oss innan order om du vill ha flera flaggor med olika motiv.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 6 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori