phone icon
Notera att markfäste ej ingår
Beachflagga Rak Medium med mast Visa större

Beachflagga Rak Medium med mast

Ny produkt

    dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 2 produktionsdagar vid order innan 13.00
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 4 produktionsdagar
  • dagens datum är större än 2022/08/01
  • Skickas efter 8 produktionsdagar
Produktionstiden räknas från det att vi har kontrollerat och godkänt er order

1 095 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Beachflagga Rak Medium med mast har en smart designlösning som får flaggans budskap att synas oberoende av väderförhållanden. Masten är tillverkad av glasfiber och materialet ger flaggan stabilitet och hållbarhet.

Beachflaggan har vår populäraste storlek och passar bra in i många sammanhang oavsett om man använder den utanför en butik, på gräsmatta eller på en mässa.

Beachflaggorna sublimeras, vilket innebär att färgerna går in i materialet. Det gör att budskapet blir synligt även på baksidan, men notera att färgerna på baksidan inte kommer att vara lika kraftiga. Budskapet blir även spegelvänt på baksidan, vilket är standard för beachflaggor.

Beachflaggorna har ett hålat tyg som skiljer sig från många trycksaker, för ett optimalt resultat rekommenderar vi därför att man använder starka kontraster och undviker ljusa toner.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Produktionstid Produktionstid
Produktionstiden är den tiden som det tar att producera er produkt, produktionstiden påverkar inte leveranstiden. Du väljer själv önskad produktionstid ovanför köpknappen. En längre produktionstid innebär ett lägre pris medan en snabbare produktionstid innebär ett högre pris.

Tiden räknas från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt, senast nästkommande arbetsdag.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori