Banderoller

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Banderoller

Banderoll för alla tillfällen

En banderoll är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på och är därför vanligt förekommande både inomhus utomhus. Våra banderoller printas på ett material som ger fina resultat och som tål för att användas utomhus.

Visar 1 - 11 av 11 produkter

Måttbeställa banderoller

På den här sidan finner ni våra vanliga storlekar av banderoller, men vi kan även göra måttbeställda banderoller. Välj den banderoll på hemsidan som bäst stämmer överens med det mått ni vill ha och skriv sedan en liten kommentar på hemsidan om vilket mått det är som ni önskar. Tänk på att priset kan bli lägre eller högre beroende på vilket mått ni vill ha, det enklaste är om ni kontaktar oss innan lagd order för att få reda på priset.

Måttbeställa banderoller

Våra banderoller

Vi printar på ett rejält 510-grams PVC-material som är gjort för att tåla utomhusbruk. Det gör att det är perfekt att använda även när det är kallt ute. Tänk däremot på att man ändå måste sätta upp banderollen på ett bra sätt. Det räcker inte med att bara spänna fast den i hörnen. Hur många öljetter man behöver använda beror på hur utsatt banderollen är, men ju fler desto bättre. Banderollsnoddar rekommenderas, då fördelas vindens påverkan på alla öljetterna och minskar påfrestning på banderollen.

banderoll pvc

Våra banderoller levereras med öljetter

Banderoller som är en meter breda har öljetter varje meter medan två meter breda banderoller har öljetter varje halvmeter. Om ni har egna önskemål angående öljetter så kan ni skriva en kommentar om detta på kassasidan.

Vi använder oss av plastöljetter på våra banderoller. Fördelen är att de är väldigt diskreta och inte riskerar att rosta, vilket kan inträffa med vissa metallöljetter. Vid printning markeras ett litet kryss ut på varje ställe som en öljett ska placeras ut, på så sätt kan vi säkerhetsställa att varje öljett hamnar på rätt avstånd från varandra så att det blir symmetriskt.

Öljett i plast till banderoll

Kostnadseffektivt

Banderoller är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Man får en stor exponeringsyta till ett mycket lågt pris. Banderoller är därför vanligt att se på fasader när det är kampanjer, man syns väldigt tydligt och den låga kostnaden gör att man har råd att köpa nya till nästa kampanj.

Hoprullad banderoll

Att designa en banderoll

Banderoller är normalt stora, men det innebär inte att man ska ha mycket information på dem, tvärtom. En banderoll syns normalt på ett lite längre avstånd och syftet är att snabbt och effektivt dra till sig uppmärksamheten, speciellt om man vill att bilister ska hinna uppfatta budskapet. Texten ska därför vara så kort som möjligt så att man istället kan förstora upp den maximalt. Nyckelord kan gärna göras extra tydligt. Tänk på att motivet lyfts fram bättre om man ser till att ha lite mellanrum till kanterna. Notera även att öljetterna placeras längst med kanterna, man behöver därför ha 5–6 cm marginal.

Skärmdump från Illustrator på banderoll med enkelt utseende