phone icon

Mässväggar

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Mässväggar

Mässväggar

Mässväggar är en perfekt lösning för dig som ska ställa ut på en mässa eller ett event. Man får en stor exponeringsyta samtidigt som det är enkelt att transportera och montera systemet. Nedan finner ni vårt utbud av mässväggar, om ni vill ha hjälp med att välja ett montersystem som passar era behov så kan ni gärna kontakta oss. Samtliga väggar finns på den här sidan, men man kan även segmentera på popupväggar, tygväggar eller softwalls via bilderna nedan.

Visar 1 - 30 av 30 produkter

Mässväggar och montersystem

Den här typen av produkter har många olika namn, mässvägg, bildvägg, popupvägg, montersystem etc., men oavsett vad man kallar det så är det lite större produkter som är till för att kunna exponera ett stort budskap på ett effektivt sätt.

Generellt kan man dela upp våra mässväggar i två olika grupper, tygväggar och panelväggar. Tygväggar har ett bildbudskap i tygmaterial. Tyg är ett relativt billigt material vilket innebär att de produkterna är väldigt kostnadseffektiva. Tyget tar även liten plats vid transport och kan exempelvis bäras i enkel påse. Nackdelen med tyg på mässväggar är att det bildas veck, men det kan undvikas till stor del om man bara är försiktig med tyget och viker ihop det efter mässan.

Panelväggar, ofta kallat popupväggar, består av flera olika paneler som är gjorda i ett styvt material. Den vanligaste storleken har 5st sådana våder, men det finns både mindre och större system. Varje våd har magneter på baksidan som fästs på ställningen. Ett sådant system är väldigt smidigt att montera upp. Det lite hårdare materialet gör att väggen blir slät och ger ett mer professionellt intryck. Vi rekommenderar att man köper till någon form av mässbord till popupväggarna eftersom det underlättar till stor del när man ska ta med sig allt till mässan.

Softwalls är en ny produkttyp i vårt sortiment. Det är en typ av mässvägg som klädes i ett printat stretchmaterial som följsamt omsluter ställningen. Tack vare detta så kan man göra nya roliga utformningar som tidigare inte var möjligt med vanligt tygmaterial.
Det är viktigt att man sticker ut lite extra på mässor och event, vilket den här produkten är perfekt för. Istället för raka vanliga mässväggar så kan man hitta på något nyskapande som väcker intresse och uppmärksamhet hos förbigående.

Montersystem, 2st

Speciallösningar

Mässvägg Fabric System finns endast upplagd i ett par exemplar, men det är ett system som kan anpassas efter nästan vilka mått och former som helst. Vänligen kontakta oss om ni är intresserade av en speciallösning och förklara vilka mått ni behöver så sätter vi samman ett prisförslag till er. Vi har även gjort andra speciallösningar tidigare som tyg- och panelväggar med tryck på baksidan eller en hopslagning av två väggar. Det mesta går att lösa!

PopUp-väggarna är våra mest sålda och till dem så finns även flera olika speciallösningar och tillbehör som inte finns på hemsidan. Besök gärna Expolincs hemsida, de är tillverkaren av hårdvaran och de flesta av deras produkter kan vi beställa hem utan några bekymmer. Kontakta gärna oss om ni hittar någon variant eller kombination som ni är intresserade av. Vi har ett långt gående samarbete med Expolinc.

Speciallösningar av mässväggar, popup-vägg med hyllor

Att designa en mässmonter

En mässmonter har en stor exponeringsyta, men tänk på att den ofta betraktas på avstånd. Man ska därför inte fylla ut ytan med för mycket information, tänkt istället tvärtom. Det ska vara så lite information som möjlighet, men så stort som möjligt så att det syns på långt avstånd. En logotyp uppe i hörnet eller centrerad på mitten är det vanligaste, sedan kan man gärna komplettera med en snygg bakgrundsbild som lockar till sig besökares intresse. Tänk på att nästan alla montersystem har bildvåder även på sidorna och ibland en del av baksidan. Läs därför de instruktioner som finns på produktsidan och använd alltid mall om detta finns tillgängligt. Grafisk Hjälp finns som en relaterad produkt om det är så att ni behöver vår hjälp för att skapa en komplett tryckfil.

Popup 3x3 Expolinc