phone icon

Mässvägg Fabric System Rak

Ny produkt

9 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Fabric System Rak ett nytt system från Expolinc som öppnar upp för stora möjligheter. Ställningarna är gjorda för att kunna kombineras med varandra så att man kan skapa många olika former och storlekar.

Fabric System tar väldigt liten plats vid transport och kan vid uppsättning bli över 10 meter bred.

Nedan finner ni tre standardstorlekar för den raka varianten, men notera att man kan skapa många intressanta varianter. Ett par exempel finner ni om ni kollar på bilderna, men ni kan även besöka Expolincs hemsida för mer inspiration. Om ni hittar ett system där eller om ni vill ha en annan bredd så får ni gärna skicka in ett mejl med er förfrågan så återkommer vi sedan med ett prisförslag. Två kurvade väggar finns här.

Belysning och rekommenderade mässdiskar finns nedan som relaterade produkter.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 7 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den vägg ni väljer.

Bildmått:
228x(150-240)cm.
338x(150-240)cm.
448x(150-240)cm.

Systemet har flexibel höjd så man kan själv välja hur hög man vill göra tryckfilen, från 150cm till 240cm. Notera att 4cm av tyget kommer att hamna på baksidan, ha därför lite marginal när ni gör motivet. 


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial Tyg

Tillbehör

Produkter i samma kategori