phone icon

Mässvägg Zipperwall

Ny produkt

5 795 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Zipperwall är ett dubbelsidigt system med printad bildvåd på både fram- och baksida. Storleken är 300x230 cm och du väljer själv om du vill ha en rak eller kurvad variant. Den kurvade ställningen har ett djup på 60cm.

Ställningen levereras i en väska med hjul för smidig transport. Ramarna till ställningen monteras enkelt ihop genom att följa färgmarkeringarna på ställningen.

Bildvåden är i ett stycke som man trär över ställningen. Sedan finns det en dragkedja längs med bildvåden som man drar ihop, därav namnet Zipperwall.

Systemet finns att välja som rak eller svängd, där den svängda varianten har ett djup på 60cm. Kontakta gärna oss om ni vill ha systemet i ett annat mått. Ställningen kommer med fem års fabriksgaranti.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 7 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori