phone icon

Mässvägg Zipperwall

Ny produkt

9 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Zipperwall är ett dubbelsidigt system med printad bildvåd på både fram- och baksida. Ställningen levereras i en väska med hjul för smidig transport. Ramarna till ställningen monteras enkelt ihop genom att följa färgmarkeringarna på ställningen.

Bildvåden är i ett stycke som man trär över ställningen. Sedan finns det en dragkedja längs med bildvåden som man drar ihop, därav namnet Zipperwall.

Systemet finns att välja som rak eller svängd, samt i en storlek. Kontakta gärna oss om ni vill ha systemet i ett annat mått. Ställningen kommer med fem års fabriksgaranti.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss senast efter 14 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Bildmått för original
Kurvad: 3275 x 2280 mm.
Rak: 2980 x 2250 mm.

Tänk på att ha god marginal till kanterna. Ladda upp två olika PDF-filer efter lagd order om ni vill ha olika motiv på fram- och baksida


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori