phone icon

PopUp 3x3 Corner

MM1001_3x3

Ny produkt

28 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

PopUp 3x3 Corner är enkelt att montera. Detta är fördelaktigt eftersom det betyder att du snabbt kan vara på plats med din mässmonter och sätta igång med det viktiga arbetet, nämligen att träffa kunder och knyta affärskontakter. I montersystemet ingår två väggar och ett mässbord (monterdisk). Montersystemet levereras som ett komplett mässpaket med ställning, disk, toppskiva, bildvåder och fyra spotlights.

Mässbordet (monterdisken) har två hjul och ett handtag, vilket innebär att du kan använda det som transportbox när du ska flytta ditt montersystem. Det följer också med en väska med handtag. Detta innebär att allt du behöver för att transportera ditt montersystem finns i mässpaketet. Motiven är utbytbara, vilket innebär att du själv kan byta budskap.

Montersystemets främsta användningsområde är att exponera ditt budskap för potentiella kunder och samarbetspartners. Systemet kan användas som mässvägg eller mässmonter. Montersystem PopUp 3x3 Corner kan också användas för att demonstrera produkter i butik eller till försäljning. Monterns vägg består av två delar som bildar en enhet, men de två delarna kan även placeras separat. Att montersystemet är konstruerat på detta vis gör det lämpligt för placering i hörn, vilket produktnamnet också antyder. Du kan dock använda systemet precis som du önskar, det är ett flexibelt montersystem.

Allt levereras i två paket.
Paket 1: 41x41x94cm, 22,5kg
Paket 2: 66x44x103cm, 43,5kg.

Bildmåttet för budskap är:
Montervägg: 5249 x 2224 mm.
Mässdisken: 1820 x 920 mm.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

PopUp 3x3 Corner (PDF)

Originalmall för 3x3 Corner

Ladda ned (394.02k)

Case & Counter Mall (PDF)

Originalmall för mässbordet

Ladda ned (52.91k)

Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial PopUp Premium (plast, blank)

Tillbehör

Produkter i samma kategori