phone icon

Mässvägg Fabric Stand

DV1010_100

Ny produkt

3 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Fabric Stand har dubbelsidigt motiv och är därför perfekt i öppna miljöer.

Ställningen är tillverkad av svenska Expolinc, ett företag som är kända för höga kvalité och stilrena produkter. Tryck på båda sidor är inkluderat i priset och det är enkelt att byta bildvåd vid behov. 

Storlek 100x200 cm.
Vikt: 4.5 kg.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 7 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 996x1 996mm. Vill du ha olika motiv på fram- och baksida så laddar du upp två olika motiv.Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori