phone icon
EXL Scen Visa större

EXL Scen

DV4002

Ny produkt

5 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

EXL Scen ger ditt budskap upphöjd exponering, vilket kan vara en bra egenskap vid mässor, butiksdemonstrationer eller event.

Det upphöjda budskapet synliggörs trots att det finns andra objekt placerade framför det. Det innebär att din mässmonter syns bakom andra montrar som är lägre och att din butiksdemonstration synliggörs trots varuhyllorna i butiken. Montersystem EXL Scen kan monteras snabbt utan några verktyg. Budskapet trycks på ett högkvalitativt material som du själv kan byta ut. Om du flyttar montersystemet ofta kan det vara bra med en väska. Möjligheten finns att köpa till en transportväska som vi säljer separat, se nedan under tillbehör.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 240 x 215 cm.
En originalmall finns i sektionen nedan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori