phone icon

Mässvägg Expand Grand Fabric

Ny produkt

26 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Expand Grand fabric är perfekt att använda på mässor och event när man har en öppen yta. Systemet är dubbelsidigt och det går därför utmärkt att ha olika bildvåder på fram- och baksida. Det är livstidsgaranti på ställningen och det är högkvalitativt stretch-tyg som gör det enkelt att hantera utan att man får fula veck.

Det här systemet är enkelt att ta med sig på mässan. Det består av ett ramverk som man enkelt klickar i varandra. Sedan trär man på tygbilden över ramen och stänger dragkedjan. Sätt dit fötterna och du är klar!

Skapa en unik monter
Det fungerar utmärkt att koppla ihop flera moduler och på så vis bilda en komplett monter. Det finns även möjlighet att komplettera med spotlights, hyllor mm. Vi har en variant upplagd på hemsidan, men det går utmärkt att kontakta oss för att få prisförslag på andra varianter. Se extrabilderna för inspiration.

miniatyrer

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss senast efter 14 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Bildmått för vägg: 294 x 240 cm, originalmall finns i sektionen nedan.
Bildmått för mässdisk (valbart): 182,6 x 85 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial Tyg

Tillbehör

Produkter i samma kategori