phone icon

Mässvägg Flextile

Ny produkt

19 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg Flextile är ett modulärt system som skapar stora möjligheter. Man kan bygga allt från en singelpelare till hela mässmontrar och rum. Ramarna kan enkelt ställas bredvid varandra och byggas i olika vinklar för att skapa en unik design. Dessutom kan ramarna vikas ihop med bilderna monterade på, vilket gör det enkelt att transportera dem.

På hemsidan har vi lagt upp två varianter med 6st kompletta ramar med bildvåder och tillhörande väskor. Dessa varianter är två vanliga exempel, men den stora fördelen med systemet är att man kan skapa unika utföranden. Ta därför kontakt med oss om vilket utförande du önskar så återkommer vi snarast med ett prisförslag!

Notera att bilderna är inspiration på varianter som man kan skapa med systemet och att inte alla motsvarar de kombinationer som finns valbara på hemsidan.

Belysning finns att köpa till, lamporna säljs styckvis och finns under Tillbehör.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 12 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 100x100cm eller 120x120cm per ram, samt med 2mm utfall.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori